Fondarea arhivei
Depozitare arhiva
Distrugere documente
Efecte personale

Discret Arhivare™


Misiunea Discret Arhivare™, societate romaneasca, ce beneficiaza de know-how elvetian in domeniul secretizarii, arhivarii si administrarii arhivelor, este de a secretiza, stoca, conserva si proteja informatiile documentare ale clientilor nostrii, prin intermediul celor mai bune proceduri si mijloace tehnico - tehnologice de arhivare securizata.

Serviciile si produsele noastre asigura securizarea, stocarea si protectia arhivelor documentare pe o perioada indelungata. Acestea pot fi adaptate cerintelor fiecarui client in parte, putand include prelucrari speciale, stocare in format electronic, stocare in cutii si recipiente speciale, asigurand totodata necesarul realizarii arhivei, conform legii.

Servicii moderne, profesioniste, deplina siguranta
Serviciile oferite de Discret Arhivare™ se adreseaza in egala masura domeniului public cat si celui privat, institutiilor si autoritatilor Statului, dar si Societatilor Comerciale in stare de functionare sau care si-au incheiat activitatea.

Plaja serviciilor acoperite de Discret Arhivare™ acopera intregul necesar de stocare si gestionare a documentelor produse de functionarea oricarei entitati juridice, putand fi oferita atat in completitudinea lor (Management Integrat si Integral al Documentelor - Programul MIID) sau doar partial, in functie de disponibilitati (Management Custom al Documentelor - Programul MCD)

Intre serviciile oferite de Discret Arhivare™ mentionam:
Fondarea arhivei
Intocmirea Nomenclatorului Arhivei si stabilirea termenelor de pastrare pentru dosare (documentatia tehnica)
Procesare si finalizare Arhiva
Depozitare Arhiva si gestiune scriptica
Organizarea activitatii de consultare a Arhivei, la cererea persoanelor interesate, cu drept de consultare
Intocmirea rapoartelor/documentelor custom pe baza Arhivei, la cerere
Distrugerea documentelor vechi in siguranta, cu asigurarea confidentialitatii si secretului formularisticii specifice

Discret Arhivare™, responsabilitate si performanta
Discret Arhivare™ sustine, de asemenea, eforturile de optimizare a activitatii din punctul de vedere al gestiunii deseurilor, sustinand si maximizand eforturile de prevenire a generarii deseurilor sau de reciclare a lor.

Acordand o atentie deosebita calitatii resursei umane, Discret Arhivare™ beneficiaza in egala masura de o echipa tanara, instruita dar si puternic motivata in demersul de furnizare a serviciilor profesioniste in domeniul Arhivelor si a gestiunii acestora.Pentru o oferta perfect adaptata necesitatilor dumneavoastra, privind arhiva documentelor, va asteptam sa ne contactati:

Email: office@discret-arhivare.ro