Fondarea arhivei
Depozitare arhiva
Distrugere documente
Efecte personale

Echipa Discret Arhivare™


Acordand o atentie deosebita calitatii resursei umane, Discret Arhivare™, beneficiaza in egala masura de o echipa tanara, instruita dar si puternic motivata in demersul de furnizare a serviciilor profesioniste in domeniul Arhivelor si a gestiunii acestora.

In prezent Discret Arhivare™ opereaza la nivel national si acopera o gama larga de servicii specifice, de care pot beneficia toti actorii economici.

Profesionalismul echipei Discret Arhivare™ este dublat de capacitatile si dotarile tehnologice de care dispune si pe care cauta in permanenta sa le imbunatateasca, adoptand cele mai noi tendinte in domeniu in deplina siguranta si confidentialitate.

Discret Arhivare™ acorda preluarii, manipularii, categorizarii, amplasarii si stocarii documentelor intreaga atentie si responsabilitate, garantand deplina confidentialitate, siguranta si accesibilitate, in conformitate cu legile europene si nationale in vigoare privind arhivarea si stocarea documentelor.Pentru o oferta perfect adaptata necesitatilor dumneavoastra, privind arhiva documentelor, va asteptam sa ne contactati:

Email: office@discret-arhivare.ro