Fondarea arhivei
Depozitare arhiva
Distrugere documente
Efecte personale

Pastrarea si depozitarea efectelor personale. Similar sistemului bancar de casete de valori


DISCRET ARHIVARE va pune la dispozitie spatii specializate si deplin securizate de pastrare a efectelor personale (bunuri de uz propriu, hartie, foi, documentatie, documente, samd...).

In acest sens, Discret Arhivare propune tuturor persoanelor fizice si juridice un nou tip de serviciu, similar sistemului bancar de casete de valori: PASTRARE EFECTE PERSONALE.

Serviciul de depozitare a efectelor personale este o alternativa optima, ca si costuri, dar in conditii de confidentialitate si securitate, la casetele de valori bancare, care au reglementari speciale, conform Codului Civil.

Avantaje ale pastrarii efectelor personale
siguranta efectelor personale, a bunurilor de uz personal pastrate
deplina confidentialitate, asigurata de Discret Arhivare
eliminarea riscului furtului din apartamentele personale
eliminarea riscului de a fi descoperite de alte persoane

Procedura de pastrare
Procedura de depunere spre pastrare confidentiala a efectelor personale este extrem de simpla:
se inceheie un contract de pastrare confidentiala intre cel care doreste pastrarea efectelor personale (Proprietar) si Discret Arhivare
proprietarul vine la sediul Discret Arhivare pentru a lua in gestiune confidentiala caseta de depozitare a efectelor personale
se preda o caseta de depozitare securizata catre Proprietar pentru a isi depune efectele personale, in conditii de confidentialitate

Alte informatii
Serviciul Pastrare Efecte Personale de la Discret Arhivare este perfect adaptat nevoilor clientilor persoane fizice. Dimensiunea spatiului de depozitare confidentiala poate fi cel standard sau custom (in functie de specificatiile clientului), in deplina concordanta cu necesitatile si solicitarile clientului.
Solicitarea unei dimensiuni custom nu afecteaza in niciun fel gradul de siguranta asigurat de Discret Arhivare.Pentru o oferta perfect adaptata necesitatilor dumneavoastra, privind arhiva documentelor, va asteptam sa ne contactati:

Email: office@discret-arhivare.ro